background
logotype

Híreink

Hirdetmény

TISZTELT ERDŐTELKIEK!

A következőkről szeretném tájékoztatni a lakosságot:
1. A településen koronavírusos beteg NINCS a hirdetmény közzétételéig.

2. Ahhoz, hogy ez így is maradjon továbbra is tartsuk be mindannyian a megfelelő óvintézkedéseket.

3. Ne keltsünk pánikot, ne hagyatkozzunk álhírekre. A hivatalos hírforrásokban foglaltakat vegyük alapul, s ahhoz igazodjunk.

4. A tanítási időszakban /8-13 óráig/, a tanulók nem tartózkodhatnak az utcán, vagy bármilyen közösségi helyszínen. Ezeket a szabályszegőket a rendőrség folyamatosan ellenőrzés alá vonja.

5. A településen a gyermekétkeztetés megoldására különösen nagy gondot fordítunk. Elsődleges cél az, hogy minden óvodás, s a gyermekvédelmi kedvezményben részesülő iskolás megkapja az ellátást.

6. Másik fontos cél az idősek ellátása. Az Önkormányzat konyhájáról biztosított ételek kiszállításáról, a kapcsolódó házi segítségnyújtásról folyamatosan gondoskodunk.

Megnövekedtek azonban azok a plusz igények, amelyek az előzőekben említetteken túl jelentkeztek.
Várjuk olyan jószándékú személyek jelentkezését, akik a saját családjuk ellátása mellett még néhány idős mindennapi bevásárlásában, gyógyszeríratásában segíteni tudna. A megfelelő koordinálás érdekében jelentkezzenek a Gondozási Központunk következő telefonszámán:
36/396-044.

7. Szembesülve a védőeszközök hiányával, megkezdődött a maszkok varrása intézményeinkben.
Ha Önök közül valaki segíteni szeretne, úgy jelentkezhet a következő telefonszámokon:
36/496-601 és 36/496-051. Itt eligazítást nyújtanak ez ügyben. Minél több segítő kéz varja ezeket a maszkokat annál hamarabb tudjuk a lakosság rendelkezésére bocsájtani.

8. A Képviselő Testület, mérlegelve a kialakult helyzetet, arra az elhatározásra jutott, hogy a közelgő rendezvényeinek összegeit átcsoportosítja a járvány megelőzése céljaira, amelyet a közel jövőben, napokon belül, az elkészülő maszkokkal együtt a lakosság rendelkezésére fog bocsájtani.

Kérem, hogy a megfelelő óvintézkedések betartásával vigyázzon mindenki magára, és egymásra.
Jó egészséget kívánva Erdőtelek Képviselő Testülete nevében:

Forgács Jánosné polgármester

2021  Erdőtelek Község Hivatalos Oldalai   globbers joomla templates

Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges. Részletek