background
logotype

Híreink

Épül-szépül az új polgármesteri hivatal

Egyelőre egymás mögött látható Erdőtelek két Községháza, de nem lesz mindig így: ha elkészül a vadonatúj, az eddigire bontás vár. Miképp Forgács Jánosné polgármester elárulta, nem csak új hivatal, de gyakorlatilag új faluközpont is készül tavaly ősz óta az épület körül parkkal, parkolóval, térbővítéssel, új kerítéssel és bejárattal.

A ma még körben álló társépületeket is le fogják dózerolni, hiszen a sokszor, általában hiába javítgatott főépülettel egyetemben azok is vizesek és meghaladták a korukat, van olyan fészer is, ahová már nem is mernek embert beengedni. Az új épület tetőterében pedig házasságkötő termet alakítanak ki.

A régi épület bontását saját erőből és közmunkásai bevonásával vállalta fel az önkormányzat, míg a hivatal felépítésére az adósságmentesen gazdálkodó helyhatóságok számára járó jutalomkeret 112 millió forintja lett a biztosíték, ehhez azonban még mindig hozzátesz valamennyit az önkormányzat. Mindenesetre az új épület felépítése nem csak energiahatékonyságot jelent az önkormányzati rezsi csökkentésében, de hosszabb távon jobban is járnak az erdőtelkiek így, mintha tovább toldoznák-foldoznák régi Községházájukat, vélekedett Forgács Jánosné.

Forrás: hatvanonline.hu

2020  Erdőtelek Község Hivatalos Oldalai   globbers joomla templates