background
logotype

Híreink

30 millió tehetséggondozásra

A "Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért" elnevezésű EFOP pályázaton közel 30 millió forintot nyert el a Pinceszínház Eger Művészeti Közhasznú Egyesület Erdőtelek helyszínnel.

A Pinceszínház Eger Művészeti Közhasznú Egyesület húsz éve működik Egerben. Az egyesület azzal a céllal jött létre, hogy a fiatalok a színjátszás eszközeiből megismerjenek, illetve elsajátítsanak olyan technikákat, amelyeket az élet különböző területein is sikerrel alkalmazhatnak.
A most elnyert pályázat lehetőséget teremt arra az egyesületnek, hogy egy korábbi sikeres projekt eredményeit felhasználva tovább folytassák munkájukat, megadva a lehetőséget más hátrányos helyzetű intézményeknek is – írja a projekt leírásában a Széchenyi2020.hu.

A támogatás segítségével több olyan hátrányos helyzetű település is be tud kapcsolódni a tevékenységi körbe, amelyeknek eddig erre - szűkös anyagi lehetőségei miatt - nem volt lehetőségük. 

A különböző foglalkoztatási formákat az intézményekben, a megvalósulási helyszínen - jelen esetben Erdőtelken - fogják megtartani, nagy hangsúlyt helyezve a műhelymunkára, különös tekintettel a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekre.

Forrás: hatvanonline.hu

2019  Erdőtelek Község Hivatalos Oldalai   globbers joomla templates